Menukaart mei 2018

 

 

Wanneer uw gezelschap uit 8 personen, of meer, bestaat, vragen wij u ons maandmenu te nemen

of u te beperken tot max. 2 voorgerechten, 2 hoofdgerechten en 2 desserts!  

Alle aanpassingen worden verrekend als supplement.

 

 

Voorgerechten 

 

 (vanaf 17u30 énkel geserveerd in combinatie met een hoofdgerecht)

 

Slaatje fetakaas 13,75

Serranoham met meloen 13,50

Gerookte zalm met garnituur 15,00

Oud Brugse kaaskroketten 12,35

Garnaalkroketten 16

Voor onze twijfelaars; kaas- en garnaalkroket 15,50

 

Dagsoep  5,50

Tomatenroomsoep 6,00

 

Hoofdgerechten

 

Bij al onze hoofdgerechten worden aardappelbereidingen volgens de chef geserveerd !

 

Ossenhaas met een fris slaatje en saus naar keuze 32,00

Struisvogel Anders dan Anders 27,00

Gevulde kip op z’n Italiaans 22,95

Kalfsoester met een sausje van pineau 24,50

 

Kabeljauw op een bedje van witte kool 25,95

Scampi’s (8 st.) in curry-kokossausje met fijne groentjes 23,50

Rouget barbet met een puree van zongedroogde tomaten en ruccola  22,50

 

 

 

 

Asperges op Vlaamse wijze 14,00

 

Asperges met gerookte zalm en hollandaisesaus 16,00

 

 

***

Aspergesoep 7,00

 

***

 

Asperges op Vlaamse wijze  23,50

 

Asperges op Vlaamse wijze met beenham 26,50

 

Asperges uit de oven met serranoham 22,95

 

Véloute van kip met asperges 26,95

 

Asperges met onze huisgerookte zalm en bearnaisesaus  28,50

 

 

Onze asperges worden á la minute gekookt, hierdoor kunnen de wachttijden,

óók voor de andere gerechten, soms oplopen. Bedankt voor uw begrip.

 

 

 

 Vanaf 17u30 zijn er géén snacks of broodjes meer te verkrijgen !

* i.v.m. de allergenenwetgeving; vraag onze chef naar de samenstelling van de gerechten

Wij kunnen niet garant staan voor eventueel kruisbesmettingen

Alle aanpassingen worden allemaal als supplement verrekend !!!